• Find Danske Bank afdeling eller hæveautomat
    Find
  • Hovednummer

    +45 3333 7171

    • Man-fre: 09.00 - 17.00

    Investering Direkte

    +45 5585 0435

    Man-fre: 09.00 - 17.00

    Telefonsamtaler kan blive optaget og gemt til brug for dokumentation og sikkerhed.

    Support til Netbank
    70 105 501
    Man-tors: 08.00 - 21.00
    Fredag:      08.00 - 18.00
    Lørdag:     10.00 - 18.00
    Søndag:    10.00 - 21.00

    Spær dit kort
    70 20 70 20

    Bliv kunde

    70 10 17 08

DelClose

Flot første halvår for Danske Invests fonde

Kvartalsnyt: Amerikanske, ansvarlige og danske aktier fører an med tocifrede afkast, mens obligationerne er påvirket af stigende renter og inflation. Her får du et tilbageblik på årets to første kvartaler på tværs af Danske Invests fonde.

Årets første halvår er gået på hæld med store stigninger i globale aktier og på tværs af de fleste Danske Invests fonde. Det billede har ændret sig drastisk i august, hvor der har været meget voldsomme bevægelser på aktiemarkedet, som reagerer på arbejdsmarkedstal fra USA. For eksempel faldt det japanske aktieindeks Nikkei over den første weekend i august 12,4 procent, mens det danske C25-indeks også åbnede ugen med røde tal. Begge dele oplevede allerede dagen efter stigninger.

Vi skal to år tilbage for at finde tilsvarende fald, som er en god påmindelse om, at man ikke skal glemme risikoen for udsving, når man investerer. Efter et godt halvår er det helt normalt med en korrektion. Og lad os med det in mente dykke ned i, hvordan det så ud på afkastsiden i årets første halvår. 

På tværs af samtlige fonde i Danske Invest (som inkluderer aktivt og passivt forvaltede fonde, såvel som obligationer og aktier) har afkastet i gennemsnit lydt på 7,09 procent i første halvår 2024.

26 af vores fonde gav i årets første seks måneder et tocifret afkast. I toppen befinder Danske Invest Teknologi Indeks* sig igen-igen med et afkast på 28,05 procent. Ifølge det uafhængige analysebureau Morningstar, er den da også årets tredjebedst performende fond i Danmark. Amerikanske, globale og danske aktier tegner sig for de øvrige fonde med tocifrede afkast indtil videre i år.

De ti Danske Invest-fonde med højest afkast i første halvår 2024:

Teknologi Indeks KL 28,05
USA Restricted - Akkumulerende, klasse DKK 19,32
USA Indeks, klasse DKK d 18,20
Global AC Restricted - Akkumulerende, klasse DKK 17,90
Danmark Indeks ex OMXC20, klasse DKK d 17,40
Global Ansvarlig Portefølje 80, DKK 15,65
Global Indeks, klasse DKK d 15,24
Danmark Fokus, klasse DKK d 14,54
Global Sustainable Future - Akkumulerende, klasse DKK 14,31
Global Sustainable Future 2 KL 14,28
 Vær altid opmærksom på, at historisk afkast ikke er en indikation af fremtidigt afkast, som kan være negativt.

Når man løber igennem listen med halvårets højeste afkast blandt vores fonde, springer de fonde, der har fokus på ansvarlige investeringer i øjnene. De har generelt haft medvind indtil videre i år. Alene i top ti finder vi Danske Invest USA Restricted*, Danske Invest Global AC Restricted*, Danske Invest Global Ansvarlig Portefølje 80* og Danske Invest Global Sustainable Future*. Sidstnævnte kan du læse meget mere om her, hvor vi har stillet fem spørgsmål til porteføljeforvalteren.

Generelt mener vi i Danske Invest, at virksomheder, som inddrager for eksempel miljømæssige, sociale eller ledelsesmæssige forhold i deres forretningsaktiviteter, vil vise sig mere modstandsdygtige på den lange bane. 


Fremragende første halvår for dansk aktiefond

Målt i forhold til benchmark klarer de aktivt forvaltede danske fonde sig bedst med Danske Invest Danmark Fokus* i front, som i første halvår 2024 klarede sig 6,44 procent bedre end indekset.

Porteføljeforvalterne for en aktivt forvaltet aktiefond har et mål om at levere et højere afkast end det benchmark, fondens afkast løbende bliver målt op imod, uden at tage unødigt stor risiko. 

Jo højere merafkast, jo bedre under hensyntagen til risikospredning. 

Og for porteføljeforvalterne fra fonden Danske Invest Danmark Fokus, klasse DKK d var første halvår af 2024 godt investeringsmæssigt. Fonden investerer i aktier i nøje udvalgte danske selskaber, og investeringerne leverede i første halvår et afkast på 14,5 procent, hvor fondens benchmark til sammenligning gav et afkast på 8,1 procent. Altså et merafkast på intet mindre end 6,4 procentpoint. Dermed har fonden fortsat den positive tendens fra 2023, hvor den leverede et merafkast på 3,5 procentpoint.


Stigende renter er dårligt nyt for obligationerne

Globale realrenter er steget siden årets begyndelse, hvilket har ført til negative afkast for globale indeksobligationer og vores globale indeksobligationsfonde. Globale realrenter steg i første kvartal på grund af højere end forventet kerneinflation, især i Europa og USA, sammenholdt med generelt robuste økonomiske data. Kerneinflationen opgøres typisk ved, at energi- og fødevarepriser tages ud af regnestykket, så du får et mere stabilt udtryk for inflationen. 

Det førte til reducerede forventninger til rentenedsættelser fra de globale centralbanker i 2024. Dog førte en moderation af kerneinflationen og blødere arbejdsmarkedsdata gennem andet kvartal til lavere realrenter.

Ud af Danske Invests mere end 70 fonde, der bliver solgt i Danmark, gav seks negativt afkast i første halvår 2024. Der er for alle seks’ vedkommende tale om indeksobligationer.

Stigende renter er negativt for alle obligationer. Således har det også påvirket Danske Invest Globale Virksomhedsobligationer* og Danske Invest Euro Investment Grade-Obligationer*, som begge investerer i virksomhedsobligationer, men omvendt har de selskaber, som fondene investerer i klaret det bedre end forventet, hvilket – sammen med forvalternes papirvalg – trækker i den anden retning.

De ti Danske Invest-fonde med lavest afkast i første halvår 2024:
 
Danske Indeksobligationer KL -3,39
Globale Lange Indeksobligationer, klasse DKK d h -1,99
Globale Lange Indeksobligationer - Akkumulerende, klasse DKK h -1,97
Nye Markeder Obligationer Lokal Valuta, klasse DKK d -1,86
Nye Markeder Obl. Lokal Valuta - Akkumulerende, klasse DKK -1,70
Globale Mellemlange Indeksobligationer, klasse DKK d h -0,35
Bioteknologi Indeks KL 0,28
Globale Virksomhedsobligationer, klasse DKK d h 0,39
Euro Investment Grade-Obligationer, klasse DKK d h 0,53
Mix Obligationer - Akkumulerende, klasse DKK h 0,53
 Vær altid opmærksom på, at historisk afkast ikke er en indikation af fremtidigt afkast, som kan være negativt.
 

Vær altid opmærksom på risici

Der er altid risici forbundet med investering. Investering i ovenstående fonde kan indebære forskellige typer af risici afhængig af hvilken type fonde, du vælger at investere i. Aktiemarkederne kan svinge meget og kan falde væsentligt og dermed påvirke afkastet i aktiefonde eller blandede fonde som fx Danske Invest Global Ansvarlig Portefølje i negativ retning. Udsving kan blandt andet være en reaktion på selskabsspecifikke, specielle markedsmæssige eller økonomiske forhold, herunder også udvikling i landets valuta og rente. Fonde, der for eksempel kun investerer i et enkelt land som USA eller en enkelt sektor som teknologi, giver en risiko for, at netop dette land eller denne sektor kan blive udsat for specielle politiske eller reguleringsmæssige tiltag.

Investeringer i obligationsfonde kan indebære en kreditrisiko på de underliggende obligationer – herunder også selskabsspecifikke risici, hvis fonden investerer i virksomhedsobligationer. Derudover kan udsving i renten samt generel markedsuro enten globalt eller i det pågældende marked, som obligationsfonden er eksponeret mod, påvirke afkastet. 

Investering i alternative fonde kan indebære forskellige typer af risici afhængig af hvilken type fond, du vælger at investere i.

Risici for alternative investeringer indebærer udover risikoen for markedsuro og kursfald på de finansielle markeder også risici som for eksempel risiko ved brug af gearing og likviditetsrisiko, da alternative investeringer typisk er langt mindre likvide end traditionelle børsnoterede aktier og obligationer.

Derudover indebærer investeringerne også en bæredygtighedsmæssig risiko som miljø, sociale og ledelsesmæssige omstændigheder kan påvirke værdien af investeringerne negativt.  


Alternative fonde skifter navn

Danske Invest tilbyder en håndfuld alternative investeringsfonde til detail-investorer. Den 28. juni 2024 skiftede to af dem navn. Danske Invest SICAV - SIF Alternatives – Defensive ændrede navn til Danske Invest SICAV - SIF Alternatives – Global Private Credit* og Danske Invest SICAV - SIF Alternatives – Offensive skifter navn til Danske Invest SICAV - SIF Alternatives– Global Private Equity*.

Navneændringen inkluderer også en ændring af investeringsstrategierne i de to fonde, som du kan læse mere om her.

Danske Invest Alternatives – Private Equity og Danske Invest Alternatives Private Credit tilhører begge kategorien alternative investeringer, hvilket er en betegnelse for investeringer, der ligger uden for traditionelle børsnoterede aktier og obligationer. Blandt andre alternative investeringer kan for eksempel nævnes unoterede aktier og ejendomme.

Alternative investeringer som private equity og private credit kan bidrage til at sprede risikoen og øge det risikojusterede afkast – det vil sige give et bedre forhold mellem afkast og risiko – i en veldiversificeret portefølje af investeringer.

Hvis du gerne vil dykke yderligere ned i de alternative fonde, der har skiftet navn, kan du læse mere om hvordan henholdsvis Danske Invest Alternatives – Global Private Equity og Danske Invest Alternatives - Global Private Credit investerer.

I første halvår har Danske Invest Alternatives – Global Private Credit givet et afkast på 3,06 procent, mens fonden over de seneste tre år har givet 15,34 procent i afkast. Danske Invest Alternatives– Global Private Equity har givet henholdsvis 1,1 procent og 37,07 procent i første halvår og seneste tre år.

Ud over de to alternative investeringsfonde med de nye navne råder Danske Invest over et par rentehedgefonde. Her ligger Danske Invest Hedge Fixed Income Strategies Fund, Obligationer Sub-Class* i front med et afkast på 12,38 procent I årets første seks måneder, mens afkastet set over tre år er 21,76 procent.

Fælles for ovenstående fonde er, du kun kan investere via din investeringsrådgiver i Danske Bank, hvis du opfylder en række særlige krav – det indebærer blandt andet du skal investere et minimumsbeløb, og at du skriver under på, at du er bekendt med de relevante risici ved investeringen, herunder at der ikke er daglig mulighed for at komme ind og ud af fonden. Risici for alternative investeringer indebærer udover risikoen for markedsuro og kursfald på de finansielle markeder også risici som fx risiko ved brug af gearing og likviditetsrisiko, da alternative investeringer typisk er langt mindre likvide end traditionelle børsnoterede aktier og obligationer.  


Halvårsudbytterne er offentliggjort

Til oktober udbetaler flere af vores obligationsafdelinger halvårsudbytter, også kaldet acontoudbytter.

Sidste dag for handel med acontoudbytter i kursen (den indre værdi) er den 2. oktober 2024.

Udbytterne vil være til rådighed på investorernes konti den 7. oktober 2024. Hvis du klikker på linket, kan du lære mere om, hvad udbytter egentlig er. Og hvorfor du som investor bør overveje en automatisk geninvesteringsaftale (det handler blandt andet om at lade renters rente-effekten arbejde for dig og dine investeringer).

Jeg ønsker dig en fortsat god sommer og takker for, at du har læst med.

Robert Mikkelstrup
Administrerende direktør i Danske Invest


 
*Disse fonde er nævnt i artiklen:
Data for Investeringsforeningen Danske Invest Teknologi Indeks KL: De årlige afkast er 44,7% (jun 2023-jun 2024), 27,6% (jun 2022-jun 2023), -16,5% (jun 2021-jun 2022), 37,3% (jun 2020-jun 2021), 31,6% (jun 2019-jun 2020), 15,1% (jun 2018-jun 2019), 31,8% (jun 2017-jun 2018), 27,6% (jun 2016-jun 2017), -2,5% (jun 2015-jun 2016), 34,1% (jun 2014-jun 2015). Historiske afkast er ingen pålidelig indikator for fremtidige afkast. Se mere her.

Data for Investeringsforeningen Danske Invest Index USA Restricted - Akkumulerende, klasse DKK: De årlige afkast er 28,3% (jun 2023-jun 2024), 17,6% (jun 2022-jun 2023), -2,8% (jun 2021-jun 2022), 33,8% (jun 2020-jun 2021). Historiske afkast er ingen pålidelig indikator for fremtidige afkast. Se mere her.

Data for Investeringsforeningen Danske Invest USA Indeks, klasse DKK d: De årlige afkast er 26,4% (jun 2023-jun 2024), 14,1% (jun 2022-jun 2023), -1,9% (jun 2021-jun 2022), 29,7% (jun 2020-jun 2021), -2,8% (jun 2019-jun 2020), 8,7% (jun 2018-jun 2019), 9,7% (jun 2017-jun 2018), 13,7% (jun 2016-jun 2017), 1,4% (jun 2015-jun 2016), 26,9% (jun 2014-jun 2015). Historiske afkast er ingen pålidelig indikator for fremtidige afkast. Se mere her.

Data for Investeringsforeningen Danske Invest Index Global AC Restricted - Akkumulerende, klasse DKK: De årlige afkast er 25,1% (jun 2023-jun 2024), 14,3% (jun 2022-jun 2023), -5,9% (jun 2021-jun 2022), 31,2% (jun 2020-jun 2021). Historiske afkast er ingen pålidelig indikator for fremtidige afkast. Se mere her.

Data for Investeringsforeningen Danske Invest Danmark Indeks ex OMXC20, klasse DKK d: De årlige afkast er 15,6% (jun 2023-jun 2024), 12,3% (jun 2022-jun 2023), -14,0% (jun 2021-jun 2022), 56,9% (jun 2020-jun 2021), -3,2% (jun 2019-jun 2020), 1,1% (jun 2018-jun 2019), 17,1% (jun 2017-jun 2018), 24,4% (jun 2016-jun 2017), 11,0% (jun 2015-jun 2016), 17,1% (jun 2014-jun 2015). Historiske afkast er ingen pålidelig indikator for fremtidige afkast. Se mere her.

Data for Investeringsforeningen Danske Invest Global Ansvarlig Portefølje 80, DKK: De årlige afkast er 19,9% (jul 2023-jul 2024). Historiske afkast er ingen pålidelig indikator for fremtidige afkast. Se mere her.

Data for Investeringsforeningen Danske Invest Global Indeks, klasse DKK d: De årlige afkast er 22,3% (jun 2023-jun 2024), 13,4% (jun 2022-jun 2023), -3,4% (jun 2021-jun 2022), 31,5% (jun 2020-jun 2021), 4,1% (jun 2019-jun 2020), 9,0% (jun 2018-jun 2019), 8,5% (jun 2017-jun 2018), 14,6% (jun 2016-jun 2017), -3,0% (jun 2015-jun 2016), 24,1% (jun 2014-jun 2015). Historiske afkast er ingen pålidelig indikator for fremtidige afkast. Se mere her.

Data for Investeringsforeningen Danske Invest Danmark Fokus, klasse DKK d: De årlige afkast er 13,7% (jun 2023-jun 2024), 16,5% (jun 2022-jun 2023), -15,3% (jun 2021-jun 2022), 38,3% (jun 2020-jun 2021), 12,2% (jun 2019-jun 2020), 2,0% (jun 2018-jun 2019), -4,0% (jun 2017-jun 2018), 18,8% (jun 2016-jun 2017), 5,0% (jun 2015-jun 2016), 30,2% (jun 2014-jun 2015). Historiske afkast er ingen pålidelig indikator for fremtidige afkast. Se mere her.

Data for Investeringsforeningen Danske Invest Global Sustainable Future - Akkumulerende, klasse DKK: De årlige afkast er 21,9% (jun 2023-jun 2024), 13,2% (jun 2022-jun 2023), -5,7% (jun 2021-jun 2022), 26,9% (jun 2020-jun 2021), 2,5% (jun 2019-jun 2020), 8,0% (jun 2018-jun 2019), 7,7% (jun 2017-jun 2018), 12,9% (jun 2016-jun 2017), -6,3% (jun 2015-jun 2016), 25,2% (jun 2014-jun 2015). Historiske afkast er ingen pålidelig indikator for fremtidige afkast. Se mere her.

Data for Investeringsforeningen Danske Invest Global Sustainable Future 2 KL: De årlige afkast er 21,8% (jun 2023-jun 2024), 13,1% (jun 2022-jun 2023), -5,6% (jun 2021-jun 2022), 26,7% (jun 2020-jun 2021), 2,3% (jun 2019-jun 2020), 8,0% (jun 2018-jun 2019), 7,5% (jun 2017-jun 2018), 12,8% (jun 2016-jun 2017), -6,5% (jun 2015-jun 2016), 25,3% (jun 2014-jun 2015). Historiske afkast er ingen pålidelig indikator for fremtidige afkast. Se mere her.

Data for Investeringsforeningen Danske Invest Danske Indeksobligationer KL: De årlige afkast er -0,9% (jul 2023-jul 2024), -5,7% (jul 2022-jul 2023), 3,1% (jul 2021-jul 2022), 0,7% (jul 2020-jul 2021), 1,6% (jul 2019-jul 2020), 6,4% (jul 2018-jul 2019), 5,1% (jul 2017-jul 2018), 1,5% (jul 2016-jul 2017), 1,9% (jul 2015-jul 2016), 6,2% (jul 2014-jul 2015). Historiske afkast er ingen pålidelig indikator for fremtidige afkast. Se mere her.

Data for Investeringsforeningen Danske Invest Globale Lange Indeksobligationer, klasse DKK d h: De årlige afkast er -0,7% (jun 2023-jun 2024), -6,4% (jun 2022-jun 2023), -8,9% (jun 2021-jun 2022), 2,2% (jun 2020-jun 2021), 4,8% (jun 2019-jun 2020), 2,5% (jun 2018-jun 2019), 0,8% (jun 2017-jun 2018), -1,2% (jun 2016-jun 2017), 6,4% (jun 2015-jun 2016), 3,0% (jun 2014-jun 2015). Historiske afkast er ingen pålidelig indikator for fremtidige afkast. Se mere her.

Data for Investeringsforeningen Danske Invest Globale Lange Indeksobligationer - Akkumulerende, klasse DKK h: De årlige afkast er -0,7% (jun 2023-jun 2024), -6,5% (jun 2022-jun 2023), -8,9% (jun 2021-jun 2022), 2,2% (jun 2020-jun 2021), 5,0% (jun 2019-jun 2020), 2,5% (jun 2018-jun 2019), 0,7% (jun 2017-jun 2018), -1,1% (jun 2016-jun 2017), 6,3% (jun 2015-jun 2016), 3,1% (jun 2014-jun 2015). Historiske afkast er ingen pålidelig indikator for fremtidige afkast. Se mere her.

Data for Investeringsforeningen Danske Invest Nye Markeder Obligationer Lokal Valuta, klasse DKK d: De årlige afkast er 1,5% (jun 2023-jun 2024), 6,7% (jun 2022-jun 2023), -9,1% (jun 2021-jun 2022), 0,1% (jun 2020-jun 2021), -3,6% (jun 2019-jun 2020), 11,0% (jun 2018-jun 2019), -5,4% (jun 2017-jun 2018), 3,2% (jun 2016-jun 2017), 0,9% (jun 2015-jun 2016), -3,2% (jun 2014-jun 2015). Historiske afkast er ingen pålidelig indikator for fremtidige afkast. Se mere her.

Data for Investeringsforeningen Danske Invest Nye Markeder Obl. Lokal Valuta - Akkumulerende, klasse DKK: De årlige afkast er 1,6% (jun 2023-jun 2024), 7,0% (jun 2022-jun 2023), -9,1% (jun 2021-jun 2022), 0,9% (jun 2020-jun 2021), -2,9% (jun 2019-jun 2020), 11,2% (jun 2018-jun 2019), -5,1% (jun 2017-jun 2018), 3,5% (jun 2016-jun 2017), 0,9% (jun 2015-jun 2016), -2,8% (jun 2014-jun 2015). Historiske afkast er ingen pålidelig indikator for fremtidige afkast. Se mere her.

Data for Investeringsforeningen Danske Invest Globale Mellemlange Indeksobligationer, klasse DKK d h: De årlige afkast er 1,7% (jun 2023-jun 2024), -2,3% (jun 2022-jun 2023), -1,1% (jun 2021-jun 2022), 4,4% (jun 2020-jun 2021), 1,1% (jun 2019-jun 2020), 0,8% (jun 2018-jun 2019), -0,1% (jun 2017-jun 2018), -1,9% (jun 2016-jun 2017), 1,7% (jun 2015-jun 2016), -1,6% (jun 2014-jun 2015). Historiske afkast er ingen pålidelig indikator for fremtidige afkast. Se mere her.

Data for Investeringsforeningen Danske Invest Bioteknologi Indeks KL: De årlige afkast er 2,6% (jun 2023-jun 2024), 7,9% (jun 2022-jun 2023), -10,6% (jun 2021-jun 2022), -2,7% (jun 2020-jun 2021), 20,5% (jun 2019-jun 2020), 3,3% (jun 2018-jun 2019), 20,1% (jun 2017-jun 2018), 22,7% (jun 2016-jun 2017), -29,0% (jun 2015-jun 2016), 81,8% (jun 2014-jun 2015). Historiske afkast er ingen pålidelig indikator for fremtidige afkast. Se mere her.

Data for Investeringsforeningen Danske Invest Globale Virksomhedsobligationer, klasse DKK d h: De årlige afkast er 6,3% (jun 2023-jun 2024), -0,4% (jun 2022-jun 2023), -13,6% (jun 2021-jun 2022), 3,7% (jun 2020-jun 2021), -1,2% (jun 2019-jun 2020), 4,5% (jun 2018-jun 2019), 0,4% (jun 2017-jun 2018), 1,9% (jun 2016-jun 2017), 3,8% (jun 2015-jun 2016), 1,4% (jun 2014-jun 2015). Historiske afkast er ingen pålidelig indikator for fremtidige afkast. Se mere her.

Data for Investeringsforeningen Danske Invest Euro Investment Grade-Obligationer, klasse DKK d h: De årlige afkast er 6,6% (jun 2023-jun 2024), -0,5% (jun 2022-jun 2023), -13,3% (jun 2021-jun 2022), 3,7% (jun 2020-jun 2021), -1,1% (jun 2019-jun 2020), 4,6% (jun 2018-jun 2019), 0,7% (jun 2017-jun 2018), 1,9% (jun 2016-jun 2017), 4,1% (jun 2015-jun 2016), 1,5% (jun 2014-jun 2015). Historiske afkast er ingen pålidelig indikator for fremtidige afkast. Se mere her.

Data for Investeringsforeningen Danske Invest Mix Obligationer - Akkumulerende, klasse DKK h: De årlige afkast er 5,4% (jun 2023-jun 2024), -0,9% (jun 2022-jun 2023), -10,6% (jun 2021-jun 2022), 0,9% (jun 2020-jun 2021), -1,1% (jun 2019-jun 2020), 2,2% (jun 2018-jun 2019), 0,8% (jun 2017-jun 2018), 2,6% (jun 2016-jun 2017), 2,6% (jun 2015-jun 2016), -1,5% (jun 2014-jun 2015). Historiske afkast er ingen pålidelig indikator for fremtidige afkast. Se mere her.

Data for Investeringsforeningen Danske Invest SICAV - SIF Alternatives - Global Private Credit Class C p: De årlige afkast er 6,9% (jun 2023-jun 2024), 3,8% (maj 2022-maj 2023), 4,1% (maj 2021-maj 2022), 8,8% (maj 2020-maj 2021), -3,9% (maj 2019-maj 2020), 0,8% (jun 2018-jun 2019), -0,2% (maj 2017-maj 2018). Historiske afkast er ingen pålidelig indikator for fremtidige afkast. Se mere her.

Data for Investeringsforeningen Danske Invest SICAV - SIF Alternatives - Global Private Equity Class C p: De årlige afkast er 5,4% (jun 2023-jun 2024), 1,9% (maj 2022-maj 2023), 26,8% (maj 2021-maj 2022), 22,0% (maj 2020-maj 2021), 2,0% (maj 2019-maj 2020), 5,6% (jun 2018-jun 2019), -1,7% (maj 2017-maj 2018). Historiske afkast er ingen pålidelig indikator for fremtidige afkast. Se mere her.

Data for Investeringsforeningen Danske Invest PCC Limited Hedge Fixed Income Strategies Fund, Obligationer Sub-Class: De årlige afkast er 23,9% (jun 2023-jun 2024), 13,0% (maj 2022-maj 2023), -14,4% (maj 2021-maj 2022), 8,4% (maj 2020-maj 2021), 4,8% (maj 2019-maj 2020), 6,4% (jun 2018-jun 2019), 6,0% (maj 2017-maj 2018), 14,8% (maj 2016-maj 2017), 7,1% (maj 2015-maj 2016), 2,6% (maj 2014-maj 2015). Historiske afkast er ingen pålidelig indikator for fremtidige afkast. Se mere her.
 
Denne publikation er markedsføringsmateriale og udgør ikke investeringsrådgivning. 
Vær altid opmærksom på, at historisk afkast ikke er en indikation af fremtidigt afkast, som kan være negative. 
 
Rådfør dig altid med dine professionelle rådgivere omkring juridiske, skattemæssige, finansielle og andre aspekter, der kan være relevante for at vurdere egnetheden og hensigtsmæssigheden af en investering. 

Vi henviser dig til at læse prospektet og dokumentet med central information, inden du træffer en endelig investeringsbeslutning.  Et sammendrag af investorrettigheder er tilgængeligt på dansk og kan sammen med mere information om fondenes bæredygtighedsrelaterede egenskaber findes her på 

Abonnér på nyheder

Danske Invests nyhedsabonnement er en gratis e-mailservice, hvor du løbende modtager information og nyhedsopdateringer om vores produkter.

Du tilmelder dig ved at indtaste din e-mail adresse og herefter vælge, hvilke oplysninger du ønsker at modtage.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at modtage nyhedsbrevet ved at kontakte os på 3333 7171 eller skrive til danskeinvest@danskeinvest.com. Du kan også altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på linket i bunden af nyhedsbrevet.

Info

Noget gik galt.

Warning

Noget gik galt.

Error

Noget gik galt.